Guangzhou Xuguang Packing Machinery Equipment Co.,Ltd
Top Selling Automatic Small Stick Tea Bag with Holes Packing Machine Price

Top Selling Automatic Small Stick Tea Bag with Holes Packing Machine Price

Automatic tea bag filling machine with holes perforate stick tea bag packing machine Applicable Scope: 1. Be suitable for all kinds of industries like food, medicine; cosmetic; Industrial Products.etc. 2. can pack like small granule tea,tea powder, coffee with sugar, instant coffee, 3 in 1...

inquiry

Details

Top Selling Automatic Small Stick Tea Bag with Holes Packing Machine Price


图片48.jpg

Applicable Scope:

1. Be suitable for all kinds of industries like food, medicine; cosmetic; Industrial Products.etc.

2. can pack like small granule tea,tea powder, coffee with sugar, instant coffee, 3 in 1 coffee, instant drinks and medicinal granular etc


Function:

1) Intelligent temperature control by temperature controller to make heat balance better. use bilingual display screen control system and stainless steel cabinet

2) Fine packaging performance, low noise, clear sealing texture and strong sealing performance

3)Operation manual and video will be together with machine when ship it

4) With imported original Delta PLC Control System, Good stability, good use, easy to operate and durable in using time.

5)Professional experience and higher technology

6)It has Alarm System (You can set quantities on PLC control panel, for example 10000 pcs, when it up to this quantity, it will sound to remind you it finish packing of 10000 pcs , it will begin to alarm when at 9995 pcs.


Feature:

This is a new product in packing machine market.Also our patented product, They are very  popular these years.The film meet food safety grade,you can put the bags into the hot water directly.When you finish tea drinking,you can put the tea stick into your house , refrigerator etc,they can fresh air in your house.You can adjust the bag length,packing speed by yourself.Touch screen makes it very easy to operate.


perforate stick tea bag packing machine technical parameter:

Model

DXD-50Q

Machine Speed

30-50 Bags/min

Measuring Range

1- 10 ml

Making bag size

(Width) 20-80 mm  (Length)30-160 mm

Packing Film Material

Laminated or Composite Film, like PET/AL/PE; Nylon/PET/PE; PET/PA/PE; BOPP/CPP; paper-plastic. Etc…

Weight

Gross Weight: 450KG

Bag type

Seamless center sealed stick

Notch

Zigzag Notch( Cut ) or plat notch (with a extra cutter)

Voltage

AC220V Single- phase 50HZ or 380V/50HZ three phase,you can change the voltage by using a transformer

Total Power

3 KW

Control System

Imported original Delta PLC control system+full color touch screen.

Machine Material

Stainless Steel,meet the standard requirements for food products and durable in using time.

Machine Dimension

Length:2000 * Width:700 * Height:2300mm


图片49.jpg

Service:

Quality condition to be responsible and period:

Warranty time: one year((Attention: Machine's warranty range don't include damageable spare parts like blade, heating tube & thermocouple; temperature controller and photocell .For other parts, providing new free parts for clients a in warranty period, but except of that the machine is damaged by people . If the machine was broken due to wrongly operating by users, we also provide service for repairing in warranty period. But the buyers need to supply plane ticket and food and accommodation for the technical staff economically and service fee as $100.00/day. We also can provide the new parts as users' requests.)


Sample:

图片50.jpg

图片51.jpg

图片52.jpg

Payment and shipment

1)Payment: 50%TT in advance, the balance paid before delivery.Delivery date is 15 working days

2)Warranty:1year(Attention: Machine's warranty range don't

include damageable Spare Parts like heating tube, thermocouple, temperature controller ,photocell and blade)

3)Package: plastic film +wooden case with metal frame


Manufacturing Processing:

图片150.jpg

图片26.png

图片7.jpg



1.    How to operate the machine? We start to use the machine at the first time?

Answer: We have operation video and instruction book and also have engineers to user’s company

2.    How to repair or change when some parts are broken?

Answer: Factory will make fixed video as the problems the users mentioned

3.    How to maintain the machine?

Answer: Maintain Manual will note how to do for users.

4.    How to choose the most suitable packing machine?

Answer: It depends on the products, weight of package, and bag type and bag’s size

5.    What is MOQ?

Answer: 1 set

6.    How to pay for the machines

Answer: T/T(50% in advance, 50% balance is paid before shipment), LC at sight

7.    What is your delivery time?

Answer: 15 days after receipt of deposit

8.    How to ship the machines?

Answer: By sea or by air


If you're looking for the top selling automatic small stick tea bag with holes packing machine price, welcome to get the cheap machine made in China with our factory. We are one of the most professional manufacturers and suppliers in China. Please be free to consult the quotation with our factory. The low price and good service are offered.

Feedback

Subscribe to our email list
Sign up with your name and email to get the latest proway updates, exclusive access to promotions, sales events, pre-order sales & more!
Connect with Xuguang
Become our fan, follow us & subscribe for the latest updates and deals
QR Code
  • About Us
  • Products
  • News
  • Exhibition
  • Contact Us
  • Feedback
  • Copyright © Guangzhou Xuguang Packing Machinery Equipment Co.,Ltd All Rights Reserved.